UEFA ponovno cenzurirala posnetek

UEFA najmogočnejša nogometna organizacija na svetu, je v začetku septembra 2017 blokirala 3. oddajo jesenske sezone VV Faktor, ki je bila na sporedu 6. septembra 2017 in to je ponovno storila te dni, ko je blokirala 11. oddajo jesenske sezone, ki je bila na sporedu 20. septembra 2017. Zaenkrat se še ne ve, kaj je razlog teh dveh blokad. Edino kar je jasno je, da smo v teh dveh oddajah govorili o nekdanjem predsedniku NZS, ki je danes predsednik UEFA. Kolikor sledim svetovne medije, si takšnih blokad oziroma prepovedi predvajanja oddaj ne dovoli skoraj nobena država na svetu, kaj šele kakšna športna organizacija. Vodilni ljudje držav in športnih organizacij so javne osebnosti in kot take so dolžne prenašati kritiko medijev. Blokado si oglejte na:

https://www.youtube.com/watch?v=6YvqXUMriOk&feature=youtu.be&a=

Na podlagi teh dveh blokad in glede načina na kateri sta izvedeni, lahko brez večjih težav zaključite, na kakšen način so potekale predvolilne aktivnosti za predsednika NZS. To je bila krvava borba za oblast, polna obljub, blokad in »belih« laži. Tudi tam so bile medijske blokade in grožnje. Vse z enim namenom, da mi preprečijo izvolitev za predsednika NZS. Še sreča, da sem se pravočasno umaknil, kajti vprašanje je, kako bi končal. Vsi ti udeleženci se ne zavedajo dejstva, da nič ni večno in da vsemu enkrat pride konec. Funkciji, uspehu, porazu in seveda življenju. Zaradi tega nisem razumel in še zmeraj ne razumem njihovega takratnega početja in se sprašujem, kje so meje tega početja. Borba za oblast, pozicije in denar je očitno vse bolj pokvarjena. Zato še zmeraj menim, da je bil Michel Platini odličen predsednik UEFA.

mag. Ivan Simič

S klikom na "Sprejmi" se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri naših trženjskih prizadevanjih.