2017.09.15 Začetek 8. davčne akademije

Danes svojo pot začenja tradicionalna 8. davčna akademija Ivana Simiča, ki bo potekala do 11. novembra 2017. Izobraževanja se udeležuje 14 slušateljev. V 12 dneh bo izvedeno 19 predavanja, na katerih bo predstavljena celotna slovenska davčna zakonodaja. Po zaključku predavanj je predvideno opravljanje izpita, po opravljenem izpitu pa člani, ki to želijo in ki izpolnjujejo pogoje, pridobijo licenco za opravljanje poklica davčnega svetovalca. Trenutno ima Sekcija davčnih svetovalcev pri Davčno izobraževalnem inštitut 95 članov, od katerih je 74 članov aktivnih, 21 članov pa se je odločilo za začasno mirovanje licence. Glede na letošnjo  udeležbo v davčni akademiji pričakujemo, da bo do konca leta sekcija davčnih svetovalcev imela več kot 100 članov, kar je novi mejnik na področju davčnega svetovanja.

Že sedaj pa vabimo vse tiste, ki so letos zamudili s prijavo in želijo pridobiti tovrstno znanje ter pridobiti licenco za davčnega svetovalca, da se prijavijo v 9. davčno akademijo Ivana Simiča, ki bo svoja vrata odprla naslednje leto, točneje 14. septembra 2018.

S klikom na "Sprejmi" se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri naših trženjskih prizadevanjih.