UEFA cenzurirala posnetek

Septembra se je začela druga sezona oddaje VV FAKTOR na TV3. V sredo 06.09.2017 smo komentirali delo prejšnjega in sedanjega vodstva Nogometne zveze Slovenije. Tako kot zmeraj, je tudi ta posnetek bil objavljen na www.youtube.com toda, ker smo kritizirali delo prejšnjega predsednika NZS Aleksandra Čeferina, je bil in je še zmeraj posnetek te oddaje blokiran s strani UEFE, katere predsednik je sedaj Aleksander Čeferin, kar si lahko ogledate na tej  povezavi https://www.youtube.com/watch?v=mBvFcZh0lY4&feature=youtu.be&a=. Od 20.09.2017 dalje je ponovno možen ogled celotnega posnetka na www.youtube.com

Na blokiranem posnetku je navedeno, da posnetek vsebuje vsebino partnerja UEFA, kar pa ne drži, saj tekma s Slovaško in zadetek, ki je bil objavljen v tem posnetku, spadata pod okrilje FIFE. Tekma se je igrala v kvalifikacijah za uvrstitev na svetovno prvenstvo in ne na evropsko prvenstvo. Kljub vsemu pa je zelo lepo, da vemo, da nas gledajo tudi na UEFI in da še blokirajo posnetek.

Da gledalci ne bi bili prikrajšani za posnetek, smo vam pripravil celoten posnetek, seveda brez zadetka Slovaške, katerega si lahko ogledate v dveh delih, to je pred zadetkom in po zadetku.

  1. Del posnetka
  2. Del posnetka

mag. Ivan Simič

P.S. Od 20.09.2017 dalje je ponovno možen ogled celotnega posnetka na www.youtube.com 

S klikom na "Sprejmi" se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri naših trženjskih prizadevanjih.