Še ne odgovor Igorju Kršinarju

Na moj zapis na blogu, o katerem je bila informacija objavljena na Facebooku, se je odzval novinar Reporterja, g. Igor Kršinar. Tako je zapisal:

»Vsakdo naj najprej pomete pred lastnim pragom. Če meni očita, da ne poznam davčnih predpisov, potem naj sam vzame v roke slovenski pravopis in preveri, kje stojijo vejice in kje ne. Ali pa to vpraša prijatelja, ki se poleg politike ukvarja z novinarstvom. Slovenci smo in bomo, dokler bomo spoštovali svoj knjižni jezik.«

Moj odgovor je naslednji:

»Spoštovani g. Igor Kršinar. Res je, da mi manjka kakšna vejica, toda huje je, da v bilancah podjetja, za katerega pišete, manjkajo zaposleni. Pri več kot 900.000 evrov ustvarjenih letnih prihodkov, izdajatelj revije Reporter nima nobenega zaposlenega, ima pa okoli 900.000 stroškov storitev. Upam, da ne gre za mesečne račune normirancev. Ne vem, zakaj ste me vključili v vajino zgodbo z Bojanom Požarjem, toda s tem ste največ škode naredili, vašim šefom. Pozdrav. Ivan Simič«

Torej, spoštovani g. Igor Kršinar, jaz bom moje napake popravil z lektorjem ali Amebis Besano, s čim pa boste vi popravili napako, katero ste storili vašim šefom, zaradi vašega osebnega obračunavanja z Bojanom Požarjem, kamor ste po nepotrebnem vključili mene.

Pozdrav.

mag. Ivan Simič

S klikom na "Sprejmi" se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri naših trženjskih prizadevanjih.