Oprostita

Sredi maja sem v blogu z naslovom Davčne blagajne – 2 pisal o primeru zakoncev Staše Mesec in Simona Škvora z Robidišča pri Kobaridu, ki v dveh obnovljenih hišah že sedem let oddajata sobe. Takrat sta povedala:

»Internetne povezave nimamo, podatkovni mobilni prenos podatkov pa je zelo slab oziroma ga v hiši sploh ni, saj gre za staro hišo z 80-centimeterskimi zidovi. Kako bomo prešli na sistem davčnih blagajn, še ne veva.«

Nadalje sem zapisal, da sem po nekajminutnem igranju po spletu ugotovil, da se za bivanje pri njima lahko prijavite na: info@skvor-holidayhouse.com ali robidisce@gmail.com ali 031-345-958 in da imata oba tudi facebook profil in da očitno nimata težav s spletom.

Nekaj mesecev po objavi me je poklicala gospa Staša Mesec in mi v pogovoru povedala, da imata zaradi nedelujočega spleta in zahtev zakona o davčnem potrjevanju računov res velike težave. Zato se ji moj blog zdi nepravičen.

Po pogovoru z njo sem se počutil nelagodno in priznam, da sem bil do njiju krivičen. Zato se jima ob tej priložnosti iskreno opravičujem. Vsem vam, ki pa želite uživati v lepotah okolice Kobarida, predlagam, da ju pokličete na 031-345-958 in se na osamljenem kraju predate užitkom stare obnovljene hiše.

Mag. Ivan Simič

S klikom na "Sprejmi" se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri naših trženjskih prizadevanjih.