Vsi ste dobrodošli

V teh dneh nenehno beremo o napadih na medije in novinarje, celo evropski pravičniki prihajajo k nam z ruto čez oči, nihče pa ne piše o napadih novinarjev na izbrane posameznike oziroma o maltretiranju, katerega novinarji izvajajo nad izbranim posamezniki. Medijsko sceno poznam zelo dobro od leta 2007, ko sta izbrana novinarja, v sodelovanju z njunima sodelavkama Vesno Vuković in Suzano Rankov, izvajala sistematsko maltretiranje in pisanje neresnic o meni. To traja že 14 let. Ja, 14 let sistematičnega in obsedenega maltretiranja. Ko se na koncu ugotovi in dokaže, da so pisali laži, pa ne zmorejo niti toliko, da bi se opravičili. Tem novinarjem sem do sedaj posvetil kar nekaj člankov. Tri od teh lahko preberete tudi na tem mojem blogu, in to:

2017.06.20 Davčno planiranje novinarjev

2017.06.26 Jeza novinarjev in moj odgovor

2020.09.02 necenzuirirano.si blokiralo Ivan Simiča

Zato obema avtorjema današnjega članka na necenzurirano.si predlagam, da še enkrat prebereta zaključek mojega bloga z dne 26.06.2017, ko sem zapisal:

»Na podlagi vsega navedenega omenjenim štirim novinarjem predlagam, da čim prej prično s samo očiščenjem, se spovedo za vse grehe in začnejo novo obdobje v svojem življenju, v katerem ne bodo več prostora za uničevanje posameznikov. Pri njihovem delu naj jih vodita le poštenost in resnicoljubnost. Dejstvo je, da sem nam vse slabo vrne, slej ali prej.«

Kot vidimo očitno ti novinarji niso sposobni samo očiščenja in niso se sposobni spovedati za svoje grehe. Moje izkušnje kažejo, da je v njihovih zapisih veliko neresnic, sploh ob dejstvu, ko skoraj niso sposobni spisati članka brez napada na politično stranko SDS. Njihova obsedenost s temi tremi črkami je neverjetna in če bi evropski pravičniki opravili analizo člankov na necenzurirano.si, bi brez večjih težav ugotovili, da je v bistvu maltretirana politična stranka in ne novinarji.

Torej, ko imaš v sebi toliko sovraštva, kot ga imajo oni, je več kot očitno, da si pristranski, kar novinarji necenzurirano.si so in to je edino, kar jim lahko priznam iz njihovega novinarskega področja. Razumem jih, da morajo preživeti, toda ali moraš preživeti s tem, da o drugih pišeš neresnice in jih uničuješ? Ali ste se novinarji necenzurirano.si kdaj vprašali, da je lahko kazen, ki ti jo da življenje, hujša od kazni na sodišču.

Kar se tiče samega članka na www.necenzurirano.si z naslovom »Ko davčni dolžnik Igor Bavčar obišče Ivana Simiča na Fursu«, lahko povem, da k meni na Furs lahko pride vsak davčni zavezanec in vsaka oseba, ki ima ali nima težave s Fursom in se želi z menoj pogovarjati. Vsi so dobrodošli, saj menim, da je moja dolžnost, da poslušam davčne zavezance, pa čeprav so davčni dolžniki. Takšen je moj način dela. Tako sem postopal ob mojem prvem vodenju Dursa, pa ob vodenju srbske davčen uprave in tako bo sedaj ob vodenju Fursa. Zaradi tega se z vsemi sestajam v prostorih Fursa, kjer so vsi prihodi evidentirani in transparentni. Ni nobene potrebe, da se sestajam po lokalih na tržnici ali na drugih skrivnih mestih, kot naj bi to počeli nekateri novinarji necenzurirano.si, ko pridobivajo skrite in večinoma neresnične informacije.

V svoji do sedanji praksi sem videl veliko nezakonitih odločitev finančnih inšpektorjev, kar so potrdila tudi slovenska sodišča in evropsko sodišče. O tem sem veliko pisal tudi na tem blogu, kar  lahko preberete. Šlo je za milijone nezakonitih odločb. V mnogih primerih so tudi novinarji necenzurirano.si pisali članke z odmevnimi naslovi, ko pa je zadeva padla na sodišču nisem zasledil nobenega članka v tej smeri, kaj šele opravičila teh novinarjev. To pove vse o njih. Zato ne vem, kako novinarji necenzurirano.si lahko živite s tem, kako to prenaša vaša duša, kajti z (ne)moralo vem, da nimate težav.

Zato vam sporočam, da bom še naprej sprejemal vse davčne zavezance, ki bodo želeli priti k meni na razgovor, ne glede na njihovo preteklost, politično pripadnost ali kar koli drugega. Z veseljem jih bom poslušal, saj včasih pomaga že razgovor. To je moje poslanstvo. V davčne postopke pa se ne morem in niti se nočem vtikati.

Obema avtorjema današnjega članka želim vse najboljše in jima še enkrat predlagam to, kar sem jim že predlagal 26.06.2017, ko sem zapisal:

»Na podlagi vsega navedenega omenjenim štirim novinarjem predlagam, da čim prej prično s samo očiščenjem, se spovedo za vse grehe in začnejo novo obdobje v svojem življenju, v katerem ne bodo več prostora za uničevanje posameznikov. Pri njihovem delu naj jih vodita le poštenost in resnicoljubnost. Dejstvo je, da sem nam vse slabo vrne, slej ali prej.«

Mag. Ivan Simič

S klikom na "Sprejmi" se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za izboljšanje navigacije po spletnem mestu, analizo uporabe spletnega mesta in pomoč pri naših trženjskih prizadevanjih.